Nudimo vam naše celovite storitve, ki segajo od ideje do končnega načrta ureditve ter popisa, za vsa potrebna zemeljska in vrtnarska dela. Naša ekipa strokovnjakov vas vodi skozi celoten proces, zagotavljajoč vam strokovno svetovanje.

image

Izvedba namakalnih sistemov

Svetujemo pri načrtovanju sistema, ki bo optimalno zadovoljil potrebe vašega vrta oz. gredic. Upoštevamo različne faktorje, kot so podnebne razmere, vrsta rastlin, velikost površine in vaše individualne zahteve. Pri dimenzioniranju namakalnih sistemov skrbimo za pravilno izračunavanje potreb po vodi glede na specifične rastline in njihove zahteve.

image

Ostala razna dela in gradbena dela na vrtovih in okolicah

Nudimo celovite storitve vključno z izvedbo drenaže in ostale kanalizacije, dobavo in vgradnjo robnikov, tlakovanja, izkopi, nasutja, travnih plošč, izvedbo skalnjakov, panelnih ograj, visokih gred ipd.

image

Priprava terena – podlage

Zagotavljamo strokovno pripravo urejanja ravnin, nivojev in morebitnih naklonov ter brežin na vašem prostoru. Skrbno in natančno izvedemo razmejitev in oblikovanje gred, da dosežemo želeno estetsko in funkcionalno celoto.

image

Urbana hortikultura

Izvedemo celovite zelene stene in zelene strehe, ki prinašajo naravo v urbano okolje. Naša ekipa strokovnjakov je specializirana za izvedbo zelenih sten in zelenih streh, ki prinašajo številne koristi tako estetsko kot tudi okoljsko.

image

Urejanje teras, gostinskih vrtov in notranjih ambientov

Ponujamo celovite storitve za urejanje teras, gostinskih vrtov in notranjih ambientov. Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela za ustvarjanje estetsko privlačnih, udobnih in funkcionalnih prostorov, ki bodo ustrezali vašim potrebam in željam. Nudimo tudi dobavo različnih vrst loncev, korit, mediteranskih rastlin, sobnih lončnic ter storitve aranžiranja.

image

Zasaditvena dela

Naše strokovno znanje in izkušnje omogočajo kakovostno in premišljeno zasaditev različnih vrst rastlin, ki bodo očarale vaš vrt. Ne glede na to, ali želite zasaditi grmovnice, pokrovne rastline, oblikovane drevnine, okrasne drevnine, parkovne drevnine, brežine ali žive meje, smo vaša prava izbira.

image

Zatravitvena dela

Nudimo specialno strojno pripravo površin, setev travnega semena ter dobavo in vgradnjo gotovih travnih zvitkov za vaš popoln zelen travnik.

image

Vzdrževanje in urejanje okolja

Ponujamo tudi številne storitve za nego in vzdrževanje trajnih nasadov, živih mej, brežin in zelenic. Naša ekipa izkušenih vrtnarjev bo poskrbela za ustrezno obrezovanje, gnojenje, čiščenje, košnjo in zaščito rastlin, kar bo zagotovilo njihovo zdravje, rast in privlačen videz.